fbpx

Urednikovanje, urejanje spletnih strani

Vaš čas je dragocen

Glede na izkušnje, se večina naših naročnikov, ukvarja predvsem z opravljanjem lastnih osrednjih poslovnih procesov. Odlična on-line rešitev, ki je v celoti prepuščena v upravljanje naročniku, je lahko kljub svoji dobri funkcionalnosti in dobremu poznavanju lastnih potreb, za naročnika velika obremenitev. Zaposleni, ki imajo veliko poslovnih opravil, velikokrat ne utegnejo oz. se ne zmorejo na zadovoljivi ravni posvetiti objavi vsebin preko CMS vmesnikov. Zato velikokrat prihaja do napak, neoptimalne izrabe časa zaposelnih ali slabega, površnega in neučinkovitega podajanja informacij, ki je zgolj nekako ‘za silo’.

Naša skupina v kreativnem, 100% posvečenem pristopu, ob upoštevanju lastnih spletnih izkušenj in smernic optimizacije, nudi maksimalno učinkovito uredniško spletno podporo in zagotavlja kvalitetne za uporabnika privlačne vsebine.

Design je ključen

Res je, spletne strani lahko sami urejate, imate svoj CMS za urejanje spletnih strani. Spletno stran lahko mnogi urejate popolnoma sami.

Vendar, ali je dovolj, da stvari samo navedemo, ali je dovolj, da jih samo objavimo. Potrebno je narediti več.

Kreativnost in design sta danes ključna. Vsebina mora biti predstavljena na privlačen in pravilno strukturiran način, ki uporabnika popelje v pozitivno reakcijo in vzpodbudi interakcijo.

Naše znanje – vaše zahteve

Uporabite naša znanja! Pomanjkanje ustreznih znanj in spretnosti pri delu z računalnikom ,so velikokrat ovira in vir nezadvoljstva pri samostojnem posodabljanju ali urejanju spletnih strani.

Optimizirana vsebina

Danes vsi veliko pišemo, da. E-pošta je pomemben razlog za to, kakor tudi interaktivnost, ki je omogočena na spletu. Vsi znamo pisati, vendar kako?

Ali znamo vsi strukturirati tekst na način, da spletni iskalniki posrkajo vsebino na pravi način? Da podatke zapišejo na prava mesta, takšna, ki rezultirajo ustrezno pozicioniranje na iskalnikih.

Mi vemo kako se to počne. Usposobljeni, izkušeni spletni tekstopisci vedo kako zadovoljiti zapletene iskalniške algoritme, SEO optimizirana vsebina postane vidna.