fbpx

Mobilne spletne rešitve

Biti na zaslonu računalnika ni dovolj

V današnjem svetu, ki je prežet z mobilnostjo, se morate nahajti tam kjer se nahaja vaš kupec. Mobilna spletna predstavitev, postavi vašo ponudbo na kupčevo dlan.

Vsako leto, se uporaba mobilnega spleta potroji, to je trend, ki se ponavlja že tretje leto zapored. Tablični računalniki / padi in pametni telefoni, na novo definirajo način, kako uporabniki prihajajo do vsebin, storitev, produktov in kako jih doživljajo.

Ali si lahko vaša blagovna znamka privošči, da ostane zadaj?

Ukrojimo po meri

Narediti mobilno spletno stran za iPhone ali za Android? Za iPad ali za Android tab?

Pokrijemo vse oblike, formate in velikosti. Mobilne strategije, ki jih razvijamo, upoštevajo vse ciljne naprave, ciljne skupine uporabnikov in cilje, ki smo jih skupaj zastavili. Razvijamo prave vsebine in prava orodja, postavljene na prave platforme in oblikovane po meri vsakega pametnega telefona, velikosti zaslona tabličnega računalnika ali zaslonske digitalne naprave.

Spoznamo vaše uporabnike

Vsako mobilno strategijo pričnemo s temeljito preučitvijo specifičnih ciljnih skupin. Poleg demografskih lastnosti, se poglobljeno osredotočamo na trenutne potrebe mobilnega uporabnika. Mobilni uporabnik, želi zadovoljiti potrebe takoj, v trenutnem času, na trenutni lokaciji.

S poznavanjem kdaj, kje in kako, se srečujeta vaša ponudba in kupčeve želje, v trenutku kupčeve mobilnosti, lahko vašo ponudbo prezentiramo na najbolj učinkovit način.

Bodite ‘cool’

Mobilna spletna stran ali aplikacija je podaljšek digitalne prisotnosti vaše blagovne znamke in je hkrati vaša prisotnost v in za prihodnost, ki prihaja.

Mobilno pomeni lahkost, fluidnost, zabavo in je ‘cool’. Je pravi mali svet ustvarjen za potrošnika, ki zahteva storitev ali produkt takoj.