fbpx

Izdelava eTrgovin

Splet, Trg z velikim T

V Sloveniji imamo 1,2 milijona spletnih uporabnikov, Evropa 450 milijonov, svet 2 milijardi. Nakup preko spleta ni več omejen zgolj na nakup knjig ali glasbe. Danes se na spletu prodaja in kupuje vse. Tudi strah zaradi ne-varnosti spletnega nakupa je pri večini že izginil.

Veliko ljudi, zelo veliko, danes opravlja nakupe preko spleta. Splet je Trg, globalni trg.

Prav je, da sporočate, vendar zakaj ne bi omogočili naročila takoj

Komuniciranje je ključno in ob upoštevanju tekmecev nujno potrebno za obstajanje blagovne znamke. Vendar zakaj bi samo sporočali, zakaj ne bi takoj omogočili tudi naročilo, takoj ob sporočilu.

Kupci se odločajo v hipno, v trenutku. Njihove nakupovalne navade, danes že vključujejo možnost nakupa preko spleta. Kupcu ob sporočilu hkrati ponuditi možnost nakupa z nekaj kliki, je lahko za vas zelo dobrodošlo.

Poleg tega, ko imate enkrat svoje produkte ali storitve on-line, jih lahko skupaj plasiramo na platformah, ki imajo nacionalni ali nadnacionalni sloves in tako bistveno povečamo vaše možnosti za prodajo.

Majhni vendar veliki

Majhna trgovinica v majhnem kraju lahko na internetu obstaja kot prava velika trgovina, na elitni lokaciji. Majhen je lahko velik, zakoten je lahko na glavni prometnici. Fizična lokacija je odpravljena.

Preko meja

Slovenija je majhen trg in tudi vi se zavedate pomanjkljivosti tega. Spletna trgovina omogoča doseganje sveta. Internacionalizirana spletna trgovina vam daje neslutene možnosti za vašo ponudbo, blagovno znamko in podjetje.

Izkušnje so nam pokazale, da je spletni kupec ne samo meddržavni kupec ampak medcelinski, globalni kupec. Slovenci naročamo od povsod.

Imamo znanje in izkušnje, poznamo obnašanje globalnega in slovenskega kupca in imamo platformo. Vse to nam omogoča pravilni pristop in daje prave rezultate.