fbpx

Elektronska naslovljena pošta / mailing

Dosegajte kupce in ne zgolj njihovih
e-poštnih predalov

Investicija z minimalnim tveganjem in preverjeno pozitivnimi učinki je E-mail marketing oz. naslovljena e-pošta. Je ena od nepogrešljivih sestavin strategij spletnega marketinga. Z relativno nizkim vložkom naši naročniki učinkovito dosegajo in targetirajo večje skupine potrošnikov.

Imamo večletne izkušnje pri ustvarjanju e-poštnih kampanj, ki jih vedno znova prilagajamo hitrim zahtevam in spremembam digitalne sfere.

Diferencirajte se

Vsi prejemniki obvestil, takšni, ki so se pravkar prijavili, kot tisti, katere naslavljate že tradicionalno, imajo določena pričakovanja, ko pregledujejo svoje e-poštne predale. Vaša ponudba mora vedno izstopati iz množice, kljub temu, da ponujate to kar prejemnika zanima.

Do e-poštnega marketinga imamo zelo poglobljen odnos, v katerem združimo vaše prednosti in naše multi funkcionale zmožnosti:

  • Razvoj mailing strategije
  • Testiranje od točke A do točke B
  • Produkcija in izvedba
  • Ustvarjanje priložnosti

Svojim kupcem ponudite nekaj, česar se bodo veselili, vsakič, ko prejmejo vaše sporočilo. Izpolnite njihova pričakovanja in gojite dolgoročna sodelovanja.

Maksimirajte svoje sporočilo

Blagovne znamke imajo na razpolago samo nekaj sekund, da dosežejo e-poštnega kupca. Stavek napisan v zadevo / subject, pomeni ogromno. Pričakovanja prejemnika odločilno vplivajo na uspeh kampanje.

Mi vemo kaj je na mizi in zato se lotimo stvari točno tam kjer je potrebno. Združitev odlične vizualne rešitve, ciljnega prodajnega besedila in izčrpnega testiranja, zagotovi vašemu sporočilu osrednjo pozornost v prejemnikovem dojemanju.